Graceful Bombardment - Pencil Thin Mustache

Tänk på din hälsa

Idag ser man nästan i varje dags tidning något som har att göra med våran hälsa. Hur vi ska äta eller hur vi ska träna eller hur vi ska kunna stressa ner. Och det är inte för inte som det hela tiden skrivs om det. Det är många gånger för att vi behöver det. 
V iär mer stressade idag och vi har det lite svårare att komma ner i varv och bara koppla av. Så det är bra att vi tar till oss av det. Självklar så får man inte blir för fanatisk med det hela utan att hitta ebbalns så att vi mår bra både nu och längre fram.

Vad man kan göra

Det man kan göra är att börja ta hand om sin hälsa lite mer, ta små steg så att det inte blir för jobbigt eller känns för tungt. Utan att man tar det lite lugnt och att man lite i taget hittar saker som gör att man blir mer hälsa medveten och tar bättre hand om sin hälsa.
Det kan börja med små saker som att ta trappen i stället för hissen eller dricka vatten till maten i stället för saft eller läsk. Små saker, sen på jobbet kan det vara att delegera lite bättre inte ta på sig alla uppgifter själv. Utan har ma nett reklam jobb ge det till smartermarketing som kan det så slipper du stressa om det. Ja saker som dessa kan hjälpa dig att varva ner och inte stressa så mycket.
Sen är det bra att se till att man sover bra och att man känner sig utvilad. Det är något som man önskar att alla kunde få känna. Det är inte alltid så lätt att få tillräckligt med sömn alltid men om man försöker och anstränger sig lite så kan det bli så och det är ju toppen.